Zang- en musical workshops

Naast de individuele lessen geef ik ook zangworkshops om samen in een groep bezig te zijn met zangtechniek, meerstemmigheid en presentatie en expressie.
Voor meer informatie en data:

Introductieworkshop zingen voor beginners

Met een kleine groep leer ik je de beginselen van het zingen: adem, houding en eenvoudige stemoefeningen, die je in 2 uur toe gaat passen in een lied. Voorop staat zangplezier en het ontdekken van je mogelijkheden.

Workshop zang voor kinderen

In deze workshop werk je samen met je vrienden of de klas aan het lied dat je het liefst wilt zingen. Ik leg in het kort iets uit over adem en zangtechniek, maar belangrijker is de expressie en het het gevoel dat je in een lied legt. Hoe vertel je het verhaal en hoe breng je dat over. Zeer geschikt voor verjaardagsfeestjes of met school.

Workshop musical voor kinderen en/ of volwassenen

In deze workshop werken we in korte tijd toe naar een mini-musical van 10 -15 minuten. Rondom een (vooraf gekozen) bekend musicallied wordt door middel van improvisaties een scène verzonnen en gespeeld. Zang, spel en eventueel dans komen aan bod in deze workshop waar eigen ideeën en fantasie zeer welkom zijn. Aan het eind van de workshop is het mogelijk om de musical voor publiek te spelen. Leuk voor een verjaardagsfeestje!

Workshop meerstemmigheid

Als je al wat meer ervaring hebt of nieuwsgierig bent hoe is om samen meerstemmig te zingen is deze workshop echt iets voor jou. In een korte, intensieve workshop werken we aan intonatie, luisterend zingen en als klapstuk een meerstemmig lied. Dat kan zowel een klassiek stuk zijn of een nummer uit het lichte repertoire. Een solo met achtergrondkoor of een volledig meerstemmig lied.

Workshop videopclip maken

Samen met Studio Cultura in Ede is het mogelijk om met een groep een videoclip te maken. In één dag maak je hele clip: van tekst schrijven, zang repeteren opnemen en filmen. Erg leuk om te doen als uitje met je bedrijf, familie of school.
Deze videopclip is gemaakt met een groep 8.  
Bekijk hier het resultaat. De clip werd opgenomen in Studio Cultura

Cursus musical

In 8 tot 10 lessen werken we aan zowel solo’s als ensemblenummers uit een bestaande musical. Dat kunnen losse stukken zijn uit verschillende musicals of een deel van een uitgekozen musical. We werken aan zangtechniek, meerstemmigheid, interpretatie en expressie. Aan het eind van de cursus is er afsluitende presentatie. Aanvangsdata van de cursus volgt later in de agenda.

Workshop op aanvraag

Naast deze workshops is het ook mogelijk om een workshop te organiseren met een al bestaande groep, denk aan bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een familie-  en bedrijfsuitje. Een mooie manier om van een speciale dag iets leuks te maken. De workshop zal samen met u ingevuld worden naar uw wensen en mogelijkheden. Centraal staat het samen (meerstemmig) zingen, plezier en het ontdekken van de zangtechnieken.

 Voor meer informatie en tarieven kijk je bij Contact