4 januari 2019

LIZ speelt Merrily we roll along

Het Verhaal:
In Merrily We Roll Along van Stephen Sondheim volgen we de levens van componist Franklin Shepard, tekstschrijver Charlie Kringas en romanschrijfster Mary Flynn. Ooit waren zij gezworen vrienden en wisten zij zeker dat zij met hun idealen gezamenlijk de wereld zouden veranderen. Hun carrières werden een succes, maar onderweg viel hun vriendschap in duigen. Hoe is het ooit zover gekomen?

Merrily We Roll Along begint in het heden en gaat steeds een stapje verder terug in de tijd. Zo ontvouwt zich een verhaal over de verlokkingen van het grote geld, de kwetsbaarheid van relaties en de krachten die een hechte vriendschap steeds verder onder druk zetten. Tot we aankomen bij het begin, waar de hele wereld nog open ligt.

Verdeling Casts:
LIZ speelt ook dit jaar weer met twee casts, om het brede talent van LIZ zoveel mogelijk te etaleren. De volledige castindeling staat hieronder. De verdeling over de voorstellingen is als volgt:

Klik op hier om kaarten te kopen

De voorstelling is te zien in ZIMIHC Theater Stefanus in Utrecht (Braziliëdreef 2, Utrecht Overvecht)

Rolling Buffet
Ook dit jaar kookt onze eigen Linda weer een heerlijke Indische rijsttafel. De opbrengst komt volledig ten goede aan LIZ. Voor € 13 eet je mee! Een diner bestel je net zo makkelijk met je kaarten en eet je in onze restaurantfoyer.

Terug