Er was eens...., of toch niet?!

Er was eens...., of toch niet?!


Er was eens....., of toch niet?! Een verrassende en humoristische voorstelling geschreven door Carlijn, vóór en gespeeld door de kinderen van de muziektheatergroep in Groenekan. In deze voorstelling komen we een aantal bekende sprookjesfiguren tegen, maar die zitten niet meer in hun eigen sprookje. Sterker nog: alles is anders. Ze zien er anders uit, hebben een ander karakter en hebben geen respect meer voor de hogere machten als Petemoei en de Boze Heks. De wereld verandert en het heeft geen zin om er tegenin te gaan. De vraag is of dat erg is of niet. Tradities zijn mooi, maar een verandering op zijn tijd is ook wel zo leuk. Komen de sprookjesfiguren weer terug in hun sprookje of niet?! 

Na een paar maanden hard werken zullen de kinderen hun kunsten gaan vertonen in deze leuke musical. Ze zijn nu al zenuwachtig, maar verheugen zich vooral om te laten zien wat ze hebben geleerd en te stralen op het toneel. Kom kijken!

Vrijdag 23 mei 20 uur, Zimihc-theater, Bouwstraat 55 Utrecht.                                                       De toegang is gratis, maar reserveren is gewenst.  

Terug