Met Big Fish spelen we een bijzondere jubileumvoorstelling die alle elementen bevat waar LIZ om bekend staat: een komisch en ontroerend verhaal, prachtige muziek en geweldige ensemblestukken waar LIZ zijn geheel eigen draai aan gaat geven. Big Fish, bekend van de gelijknamige film van Tim Burton, bevat het allemaal!

Edward Bloom, handelsreiziger en bovenal een vader met een grote fantasie, heeft zijn zoon Will altijd de meest fantastische avonturen verteld. Nu Edward oud en ziek begint te worden en Will op het punt staat te trouwen, wil Will als rechtgeaarde journalist uitvinden wat nou precies waar blijkt te zijn van die verhalen… Was zijn vader een grote fantast en verzon hij de wereld bij elkaar? Of klopt er toch wel iets van de avonturen die zijn vader altijd heeft verteld? Wat is waar en wat is visserslatijn?

Laat je meeslepen door een verhaal vol uitzinnige en fantasierijke personages, spannende avonturen en romantiek. De meeslepende muziek is gecomponeerd door Andrew Lippa, van wie LIZ eerder de succesvoorstelling The Addams Family speelde. Big Fish wordt een musical over de kracht van de fantasie, het volgen van je dromen en alles uit het leven halen wat erin zit.

We spelen Big Fish 6 keer van 15 t/m 18 april in ZIMIHC Theater Stefanus, Braziliëdreef 2 te Utrecht.
Bestel hier je kaarten.